Насіння льону для схуднення: рецепти, відгуки і результати.

зміст статті

Властивості насіння льону, як корисного для здоров’я і натурального продукту, відомі ще з давніх-давен. У них присутні не тільки різноманітні вітаміни, але і незамінні для організму людини мікроелементи, а також клітковина. Ще одна унікальна властивість насіння льону — присутність слизового речовини, яка здатна обволікати ШКТ і стравохід, тим самим усуваючи інтоксикацію і запалення. Ось чому сьогодні багато дієтологів використовують у своїй практиці насіння льону для схуднення і домагаються відмінних результатів!

Тут варто зазначити, що вживання лляних насіннячок не викликає серйозних побічних ефектів, сприяє підвищенню імунітету, а також покращує стан шкіри і загальне самопочуття.

Рецепти з насіння льону для схуднення:

  1. Відвар з лляного насіння. Залити 1 ст. л. цільного насіння окропом (1 ст.) і варити отриману суміш на помірному вогні регулярно перемішуючи протягом 30 хв. Як тільки відвар буде готовий — остудити його. Приймати перед їжею від 100 до 150 мл, протягом 2 недель.Такой варіант приготування насіння льону для схуднення дуже простий, але ефект дає приголомшливий!
  2. Настій з лляних насіння. Помістити в термос 1 ст.л. насіння і залити окропом (2 ст.). Залишити на ніч, щоб насіння настоялась. Отриманий настій необхідно приймати протягом 10 днів по 0.5 ст., Перед їжею.
  3. Лляної кисіль. Зварити кисіль (рідкої консистенції) і додати до нього подрібнені лляні насіння. Залишити напій до повного охолодження (в цей час насіння льону має розбухнути). В результаті вийде не тільки корисна, але і смачна суміш. Вживати приготований таким способом льон для схуднення можна коли захочеться: перед їжею або після.
  4. Насіння льону в кефірі. Лляні насіння подрібнити в кавомолці і змішати з кефіром (1%) або йогуртом. Використовувати отриманий склад необхідно за наступною схемою:
    • 1 тиждень: 1 ч.л. насіння і 200 мл. кефіру;
    • 2 тиждень: 2 ч.л. насіння і 200 мл. кефіру;
    • 3 тиждень: 3 ч.л. насіння і 200 мл. кефіру.

Насіння льону для схуднення: рецепти, відгуки і результати.

Лляне насіння: протипоказання

Незважаючи на те, що вживання лляних насіннячок дуже корисно для організму і практично не викликає побічних ефектів, деяким людям насіння льону для схуднення протипоказані, а саме, якщо присутні наступні захворювання:

  • гепатит або цироз печінки;
  • гострі кишкові інфекції;
  • заворіт кишок;
  • діабет;
  • запалення рогівки ока;
  • хронічний холецистит в стадії загострення.

При наявності вищеперелічених недуг, краще відмовитися від прийому насіння льону.




Категорія: Дієти


Коментарів: 13
  •  
    Гість  25.01.2017 19:54

    Я на власному досвіді відчула позитивні властивості лляного насіння, при чому саме в якості засобу для позбавлення від зайвих кілограмів. Почала приймати я льон для схуднення відгуки про який мене дуже порадували, ще 3 роки тому: 2-3 рази протягом дня по 1 ст. л. за 15 хв. до прийому їжі, запиваючи все це 1 ст. води. Процес схуднення почався стрімко! Одночасно з цим я робила компреси з льняного масла: наносила його на живіт і стегна, після чого закривала поліетиленовою плівкою. Шкіра стала підтягуватися на очах, з’явилася пружність і еластичність і звичайно, стали зникати зайві кілограми! Відразу зазначу, що під час застосування лляного насіння для схуднення я регулярно відвідувала лікаря і періодично здавала аналізи: сеча, кров і стілець. Всі показники були в нормі! Також поступово я виключила зі свого раціону все солоне, копчене, борошняне і солодке (адже не можна сподіватися, що просте вживання льону зробить вас стрункою миттєво). Поряд з прийомом насіння льону стала харчуватися дрібно, почуття голоду при цьому не було! Так що я раджу спробувати цей засіб, звичайно, про грамотне вживання основної їжі все ж не варто забувати, тоді і результат буде відмінним!

  •  
    Гість  27.01.2017 02:43

    Добрий день. Я теж купила насіння льону і їм просто перед їжею за 30 хв. За 2 год ложки насіння і Заспіваю водою звичайно. Голоду немає і їсти менше стала, раджу, дуже корисні ці насіння льону.

  •  
    Гість  16.03.2017 17:01

    лляні насіння # 8212; це диво! Знайшла десь на просторах інтернету відомості про те, що приголомшливий ефект можна отримати, якщо використовувати лляне насіння для схуднення відгуки, до речі, від тих хто пробував, також були в основному позитивні. Вирішила спробувати: стала вживати відвар з насіння льону вранці. Результат — пропала тяжкість і дискомфорт в шлунку, але найголовніше за місяць я скинула 3 кг. !!! Чесно кажучи, була в шоці! Хоча разом з вживанням льону я кардинально переглянула і свій основний раціон: урізала порції їжі, а їжу і зовсім стала готувати на пару. Але є у лляних насіннячок і один мінус (особисто для мене) — вельми неприємний смак відвару, хоча, це, звичайно, дрібниця в порівнянні з відмінним результатом!

  •  
    Гість  21.03.2017 16:29

    Одного разу десь вичитала, що лляні насіння для схуднення дають приголомшливий ефект, крім того дуже корисні для здоров’я. Купила в аптеці ці самі насіння і перемолола їх на кавомолці. Брала по 1 ч.л. в сирому вигляді, тобто просто пережовувала і запивала водою. Якось підлаштуватися під вживання їжі при цьому не намагалася. Скажу чесно, особливих змін щодо зайвої ваги не помітила, не знаю, може бути я просто неправильно приймала і готувала ці насіння? Так що підтвердити ефективність льону або, навпаки, спростувати не можу.

  •  
    Гість  04.04.2017 02:07

    Я за допомогою насіння скинула 5 кг, але вживала зовсім по іншому. Я просто брала насіння в ложку і ретельно жувала запиваючи водою.

  •  
    Гість  26.04.2017 10:54

    Все це нісенітниця! Те, що слизовий відвар з льону допомагає при гастриті або виразковій хворобі шлунка, це, звичайно, правда. Але ось твердження про користь насіння льону для схуднення — вигадка чистої води! Якщо ви хочете позбутися від зайвих кілограмів, займайтеся спортом, правильно харчуйтеся і т. Д. А ще краще зверніться до дієтолога, він точно допоможе вам скинути зайві кілограми, при чому набагато швидше, ніж всякі там відвари, киселі з лляних насіння! Запам’ятайте, що льон не володіє ніякими чарівними властивостями по спалюванню жиру, а в деяких випадках може навіть зашкодити організму. Протипоказань у цього засобу досить, хоча багато і стверджують, що льон абсолютно нешкідливий.

  •  
    Гість  16.05.2017 20:45

    Мені 54 роки. Вирішила приймати насіння льону для очищення організму і лікування. Я отримала вражаючий результат. За три тижні пішли 3 кіло зайвої ваги, а найдивніше, що покращився стан шкіри і нігтів. Шкіра на обличчі підтяглася, пішла пігментація. Вживаю насіння льону один раз вранці з вівсяною кашею, заварюю разом і це весь мій сніданок. Насіння льону кладу 2 чайні ложки, але перший тиждень використовувала 1 чайну ложку. Протягом дня особливої ​​дієти немає.

  •  
    Гість  20.05.2017 05:41

    Мені 56 років, при клімаксі за 1 рік організм набрав 13 кг. При цьому вага набирався стрімко. Протягом свого життя моя вага завжди був 55-57 кг при зрості 164, при цьому раціон харчування залишався незмінним. Весь гардероб довелося міняти. Я вирішила спробувати приймати насіння льону для зменшення своїх припливів, які мене сильно діставали. Після прийому насіння льону припливи стали турбувати рідше, а також я схудла вже на 3 кг. Від насіння льону дійсно можна схуднути, але це відбувається поступово, просто не треба зациклюватися на схудненні, просто треба приймати його для поліпшення самопочуття при клімаксі, поліпшення шкіри і зміцнення волосся, а організм сам розбереться, що для нього важливіше в першу чергу.

  •  
    Гість  16.07.2017 12:16

    Я теж п’ю насіння льону з кефіром і приймаю в чистому вигляді, він дійсно допомагає зменшити відчуття голоду, і позбавити від переїдання. У підсумку стала менше їсти + фіз. навантаження, вага йде.

  •  
    Гість  29.07.2017 01:40

    Я почала приймати лляне насіння для схуднення не відразу, спочатку робила з нього компреси # 8212; хотіла збільшити груди (так як вона сильно зменшилася після грудного вигодовування). І ось що я можу сказати: засіб дійсно працює! Крім того, що я отримала очікуваний результат щодо бюста (звичайно, не миттєвий), так я ще й значно схудла! Тепер планую позбутися ще від кількох зайвих кіло, тому буду продовжувати прийом лляних насіннячок.

  •  
    Гість  15.08.2017 13:35

    Я от дивлюся і дивуюся — насіння льону для схуднення відгуки мають суцільно позитивні! Але це ж абсолютна дурниця! Доведено, що льон підвищує в крові рівень інсуліну, так про яке схуднення можна говорити? Простіше кажучи, інсулін прибирає глюкозу з крові, відповідно у людини виникає відчуття голоду, причому досить сильне! Загалом, я не вірю всім цим похвальним відгуками про насінні льону і не раджу використовувати їх в боротьбі з небажаними кілограмами.

  •  
    Гість  09.09.2017 19:50

    Так, це дійсно допомагає! Правда, я роблю трохи інакше: заміняю звичайний хліб на самостійно зроблені хлібці з лляного насіння. Останні кладу в кавомолку і перемелюю, потім розбавляю водою (невеликою кількістю) і викладаю на тарілку тонким шаром. Забираю все на батарею і залишаю на ніч. Вранці можна їсти! Такі хлібці я використовую в якості дієтичних бутербродів і ефект приголомшливий! За три місяці я позбулася 8 кг зайвої ваги.

  •  
    Гість  22.09.2017 08:22

    Я не так давно почала приймати лляні насіння для схуднення і можу сказати наступне: смак приємний (ну особисто за моїми відчуттями), та й результат вже помітний, хоча використовую я це засіб всього 3 тижні. Кілограми дійсно йдуть, крім того налагодився стілець (з цим у мене були проблеми), шкіра набула здоровий колір, пропали всі прищики і запалення. Я задоволена отриманим результатом і рекомендую всім спробувати лляні насіння для схуднення!


Додати коментар

*

*

Ваш коментар: